torstai 15. syyskuuta 2016

Ompeluseurat

Sain tänään vanhan hyvän ystäväni kylään. Asumme nykyään kaukana toisistamme ja siksi olin otettu, kun hän jaksoi ajaa pitkän matkan tullakseen varta vasten minua moikkaamaan. Olemme kumpikin hurahtaneet käsitöihin ja olimme kuin muurahaiset taivaassa, kun kävimme Tapion kaupassa, joka on oikea lankaparatiisi. Tulimme kuteitten ja lankojen kanssa meille ja laitoin sillä aikaa ruokaa, kun ystäväni keri lankavyyhdin keräksi.

Ystäväni löysi ihania, vihreitä kuteita, joista syntyy virkattu matto. Minä jatkoin harmaan maton virkkaamista ja sainkin sen valmiiksi. On mielettömän kivaa tehdä käsitöitä yhdessä ja parantaa maailmaa siinä samalla.

Sain ystävältäni myös venäjän kielen oppikirjoja. Haluaisin elvyttää vanhaa kielitaitoa, joka on täysin unohtunut. Katsotaan, josko huomenna ennättäisin tutustua niihin.

Parit sukat ja pannunaluset sain myös valmiiksi eilen ja ne lähtivät jo maailmalle "Fairy Maid" merkin kera, joka on juurikin tämän samaisen ystävän kanssa ideoitu oma tuotemerkkimme, jolla nimikoin kaikki käsityöni, jotka lähtevät maailmalle.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti